PLATINUM GLOW TRETMAN LICA

Platinum Glow tretman lica je naš najnapredniji tretman kojeg u potpunosti prilagođavamo svakom klijentu ovisno o tipu i stanju kože. Tretman obuhvaća prilagođenu eksfolijaciju lica, zatim kožu tretiramo kisikom i svjetlosnom led terapijom te u potpunosti prilagođenom njegom lica ovisno o trenutnom stanju kože. Ovim tretmanom uklanjamo mrtvi sloj stanica sa površine kože, zatim kožu dubinski hidratiziramo te uz pomoć kisika i svjetlosne led terapije snažno potičemo fibroblaste koji sinteziraju proizvodnju kolagena. Krajnji rezultat je blistava, ispolirana i zdrava koža. Tretman traje 90 minuta.

TRETMAN LICA KISIKOM

Kisik je neophodan za stvaranje kolagena. Fibroblasti koji sinteziraju proizvodnju kolagena se ne mogu izlučiti bez kisika. Da bi došlo do izlučivanja kolagena iz fibroblasta prvo mora doći do hidroksilacije lizina i prolina koji su nužni za proizvodnju kolagena. Da bi došlo do tog procesa, tlak kisika u tkivu mora biti najmanje 20 mmHg. Veća količina parcijalnog tlaka kisika brže i učinkovitije pomaže u izlučivanju kolagena.

Antioksidanti sprečavaju proces oksidacije, neutralizirajući slobodne radikale. Čineći to, antioksidanti postaju oksidirani. Zbog toga se javlja stalna potreba za obnavljanjem antioksidantskih izvora.

Bt‐accent AIR koristi sito zeolitske molekule kako bi se odvojili elementi prostornog zraka, ostavljajući 95% čistog kisika pod pritiskom. Zahvaljujući bt-accent AIR aparatu i njegova tri različita nastavka za aplikaciju čistog kisika Vaše lice se hrani i obnavlja.

Primjena:

 • pomlađivanje i osvježenje kože
 • brže množenje stanica
 • povećana cirkulacija
 • ubija bakterije, djeluje anti-mikrobiološki
 • učinkovitost kod prodiranja i apliciranja proizvoda u kožu
 • nakon tretmana mikrodermoabrazije

MIKRODERMOABRAZIJA LICA

Mikrodermoabrazija lica je tretman koji se primjenjuje kada se želi regenerirati koža, ali i kod problema ožiljaka od akni, bora i hiperpigmentacija. Ovim tretmanom na kontroliran način uklanja se sloj mrtvih stanica s površine kože te se stimulira snažan rast kožnih stanica u bazalnom sloju kože. Nove stanice kože potom migriraju u gornje slojeve postupno obnavljajući oštećeno tkivo. Ovo je nježna i bezbolna metoda kojom možemo regulirati koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu. Tretmanom ćemo osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije i vratiti zdrav i njegovan izgled. Uklanjanje odumrlih stanica nedvojbeno je najvažniji dio u njezi lica, a mikrodermoabrazija je jedan od tretmana s kojim ćemo kožu održati čistom i dobiti željeni „glow“ efekt. Tretman traje 60 minuta.

FRESH UP TRETMAN LICA

Fresh Up tretman lica je multivitaminski tretman lica koji koži vraća sjaj i svježinu. Za vrijeme tretmana poliramo kožu koktelima pilinga te tretiramo kožu lica visoko stabilnim molekulama vitamina C u kombinaciji sa kisikom. Ovim tretmanom kožu lica vraćamo u život te joj dajemo sjaj i svježinu. Tretman traje 60 minuta.

MEZOTERAPIJA LICA

Mezoterapija lica je tretman pomoću kojeg se u gornje slojeve kože apliciraju hijaluronska kiselina, kolagen i vitamini. Tretmanom se potiču fibroblasti na produkciju kolagena i elastina u koži. Tretman se radi u seriji ovisno o stanju kože. Ovim tretmanom vidno zaglađujemo bore, intenzivno hidratiziramo kožu, te joj vraćamo elastičnost, tonus i sjaj. Tretman traje 60 minuta.

LED SVJETLOSNA TERAPIJA

Bt-accent LED aparat koristi izvor LED svjetlosti za tretiranje suhe, mješovite i masne kože ovisno o odabiru svjetlosti. Crveno svjetlo koristi se suhu, osjetljivu i stariju kožu, plavo svijetlo koristi se za nečistu, masnu i aknastu kožu i ljubičasto svjetlo odnosno kombinacija plavog i crvenog koristi se za normalnu i mješovitu kožu. Svjetlosna LED terapija je izvorno patentirana od strane NASA-e kako bi pomogla astronautima u svemiru kod bržeg zacjeljivanja rana i raznih upalnih stanja kože. Daljnjim istraživanjima znanstvenici su došli do zaključka da ova vrsta terapije može imati široku primjenu u medicinske i estetske svrhe.

Primjena:

 • hidratacija kože
 • pomlađivanje
 • osvježenje kože
 • smirivanje
 • akne
 • masna koža
 • upaljena koža

HIDRODERMOBRAZIJA LICA

Tretman dijamantne hidrodermoabrazije lica uređajem Bio-Therapeutic Bio-Hydroderm Trinity ima mogućnost izvedbe tretmana abrazije uz pomoć preparata odnosno mokre dermoabrazije s kojom možemo ciljano raditi obnovu kože uz preparat po vašem tipu kože za još bolji i dugotrajniji rezultat nakon tretmana.

TRETMAN ČIŠĆENJA LICA

Tretman čišćenja lica je jedan od osnovnih tretmana i prvih tretmana s kojim bi trebalo započeti proces njege lica. Nečistoće na licu se uklanjaju dubinski i mehanički kako bi se pore potpuno očistile. Učestalost tretmana čišćenja lica ovisi o vašem tipu i stanju kože, a tu informaciju Vam može dati naše stručno osoblje nakon izvršenog tretmana. Tretman traje od 90 do 120 minuta.

MICRONEEDLING LICA

Microneedling je tretman lica iglicama kojim nekirurškim putem potičemo prirodnu obnovu kože, te rješavamo probleme bora i ožiljaka. Uređaj brzim i preciznim mikro ubodima pomoću iglica stvara mikro oštećenja na koži. Zbog tih oštećenja koža se obnavlja, pri čemu se potiče stvaranje kolagena i elastina.

KEMIJSKI PILING LICA

Mogućnost vraćanja mladolikog izgleda neinvazivnim, praktički bezbolnim metodama svima je privlačna. Razlog je to zbog kojeg su kemijski pilinzi lica tako popularni u tretiranju znakova starenja. Tretmanom kemijskog pilinga lica uklanjaju se suhe, odumrle stanice kože, ispod kojih se razotkriva zaglađenija, blistavija koža.

FACE FIT LICA (LIFTING LICA)

Tretman nekirurškog liftinga lica ultimativno je rješenje u borbi protiv bora i gubljenja tonusa. Uređaj PureLift PRO na nježan način trovalnom elektrostimulacijom prodire duboko u mišiće lica. Stimulira naše lice i muskulaturu, kao i dijelove koji su izgubili mladenačku zategnutost. Mišići lica ponovno postaju čvrsti i zategnuti, a rezultati su vidljivi već nakon prvih tretmana.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Povrtak na vrh