EGIPATSKA DEPILACIJA (DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM)

Uklanjanje neželjenih dlačica upotrebom šećerne paste poznato je više od 2000 godina. U drevnom Egiptu, ali i na srednjem Istoku (Perzija) smatralo se da tijelo bez dlačica odražava mladost, ljepotu i čistoću. Danas se smatra da je uklanjanje dlačica šećernom pastom tijekom povijesti uvelike promijenilo higijenske navike žena, a time čuvalo zdravlje njihove kože. Poznato je da je Kleopatra jednom mjesečno uklanjala dlačice šećernom pastom. Šećerna pasta nije namijenjena samo ženama, nego i muškarcima, a s njom se mogu depilirati svi dijelovi tijela (ruke, noge, leđa, pazuh, prepone …) i lice.

 

LYCON DEPILACIJA VOSKOM

LYCON je visokokvalitetni vosak za profesionalnu upotrebu koji je na tržištu još od 1978. godine. Vosak LYCON napravljen je od najboljih prirodnih smola i pčelinjih voskova s dodanim senzualnim aromaterapeutskim sastojcima. Osigurava vrhunske rezultate zato što bolje od drugih voskova odstranjuje i jako tvrdokorne dlake, dlake već kod dužine od 1 mm. Ima nisku temperaturu djelovanja, iznimno je elastičan i nježan, zato na kožu djeluje njegujuće i smirujuće, a depiliranje je ugodno iskustvo i na najosjetljivijim dijelovima tijela.

 

Glavne prednosti LYCON precision waxing-a:

  • Obećavaju do 70 % manje boli.
  • Odstranjuju iznimno kratku dlaku od 1 milimetra.
  • Voskovi nisu vrući. Topli su, imaju nisku temperaturu djelovanja, stoga su jako nježni prema koži i uzrokuju tek zanemarivo crvenilo.
  • Dopuštaju višekratno nanošenje – od 5 do 6 puta na istome predjelu, bez skidanja kože.
  • Ne uzrokuju pigmentaciju.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Povrtak na vrh